• Beter doen. Om de kwaliteit van leven te verbeteren.
    Beter doen.
    Om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Wij zijn Sandoz en we ondersteunen u graag bij de behandeling van reumapatiënten

Onze biosimilars – voor o.a. de behandeling van auto-immuunziekten als reuma – dragen bij aan de beschikbaarheid van medicatie wereldwijd.
Maar we bieden meer dan geneesmiddelen alleen. Met onze innovatieve oplossingen en services willen wij dagelijks meerwaarde bieden voor de zorgverlener en zijn patiënt. Een voorbeeld is de SensoReady® auto-injector. Een gebruiksvriendelijke pen die heel geschikt is voor reumapatiënten.1


 

Ontmoet ons op de NVR online najaarsdagen!

Ontmoet ons op de NVR online najaarsdagen!

Maak kennis met Sandoz tijdens de NVR online najaarsdagen op 23 en 24 september. Onze accountmanagers zitten klaar in de chatroom op onze webpagina op het sponsorplatform van de NVR online najaarsdagen. Zij gaan graag met u in gesprek over hoe Sandoz u en uw patiënt beter kan ondersteunen.

SensoReady® auto-injector

SensoReady® auto-injector

De SensoReady® is een gebruiksvriendelijke injectiepen voor eenvoudige zelftoediening. Uit onderzoek blijkt dat 81% van de reumapatiënten en 90% van de verpleegkundigen de SensoReady® pen zou kiezen of aanbevelen.1
De kenmerken van de SensoReady® auto-injector:

  • Automatische injectie
  • Driehoekige vorm; meer grip voor patiënten met verminderde handkracht
  • Kliksignalen bij start en zodra de injectie bijna voltooid is
  • 360° kijkvenster met groene indicator voor/na

Lees meer

1. Tischer B and Mehl A. Patient Preference and Adherence 2018:12 1413–1424.

 

Lees meer

1. Tischer B and Mehl A. Patient Preference and Adherence 2018:12 1413–1424.

 

Over Sandoz

Over Sandoz

Sandoz is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van generieke geneesmiddelen en biosimilars en wil een leidende rol spelen in het verbeteren van de wereldwijde beschikbaarheid van geneesmiddelen. Bij Sandoz staan mens en omgeving op één. Dat zie je terug in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid.

Producten

Producten

Het immunologie portfolio van Sandoz bestaat uit 4 biosimilars voor auto-immuunziekten. Daarnaast heeft Sandoz nog verschillende generieke geneesmiddelen voor immunologische aandoeningen waaronder metrotrexaat. Met het kwalitatief hoogwaardige productportfolio probeert Sandoz zoveel mogelijk patiënten toegang te geven tot biologische geneesmiddelen.

NL2107264056
×

Medical Information Request

×

Ask Speakers