• MVO & duurzaamheid
    Gezonde mensen leven in een gezonde omgeving. Voor het verbeteren en verlengen van levens van patiënten zien wij de zorg voor mens, milieu en maatschappij als een belangrijke opdracht. Samen maken we de wereld een beetje beter.

Mens en omgeving altijd op de eerste plaats

Gezondheid is geen vanzelfsprekendheid. Honderden miljoenen mensen zijn zelfs van essentiële gezondheidszorg verstoken. Met onze MVO-programma’s proberen wij de beschikbaarheid van en toegang tot hoogwaardige geneesmiddelen te verbeteren. Bijvoorbeeld door de samenwerking met AntibioticaGoedGebruikt!

Meer dan drie op de tien Nederlanders hebben beperkte gezondheidsvaardigheden.
Een animatie die patienten op eenvoudige wijze uitleg geeft over hoe de zorg in Nederland werkt.

Duurzaamheidsdoelen

Sandoz wil vooroplopen in duurzaamheid. Deze ambitie waar we dagelijks uitvoering aan geven, is onlosmakelijk verbonden met onze visie: gezonde mensen leven in een gezonde wereld. Een visie die terugkomt in onze werkzaamheden en onze keten van diensten en producten. Ons duurzaamheidsbeleid richt zich op drie voorname thema’s: klimaat, water en afval. Samen werken we aan beter. 

Wij streven naar een CO2e-neutraal productieproces vóór het jaar 2025. Alle CO2- uitstoot zullen wij compenseren.
Voor het jaar 2025 willen wij ons waterverbruik binnen de productie met 50% terugbrengen en de waterkwaliteit niet negatief beïnvloeden.
Wij willen vóór 2025 de polyvinylchloride (pvc) uit onze verpakkingsmaterialen weren en onze afvalverwerking met 50% verminderen.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste introducties, patiëntenmaterialen en nascholingen?

Wij informeren u graag, maar hebben hiervoor uw toestemming nodig. Dit kunt u heel eenvoudig aangeven in ons toestemmingsformulier.

 

Naar toestemmingsformulier

NL2302087767
×

Medical Information Request

×

Ask Speakers