Over Ons

Sandoz is een internationaal toonaangevende aanbieder van generieke geneesmiddelen en biosimilars. Onze doelstelling: nieuwe manieren ontdekken om het leven van mensen te verbeteren en te verlengen.

Maar wij bieden meer dan geneesmiddelen alleen

Met onze innovatieve oplossingen en services bieden wij dagelijks meerwaarde voor de zorgverlener en zijn patiënt. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar samen. Want goede zorg bereiken we door slim samen te werken.

 

Samen Slimmer

 

 

↑ Terug naar boven

 


Biosimilars van Sandoz

 In onderstaande video leggen wij uit wat biosimilars zijn en hoe Sandoz zich daarin ontwikkeld.

 

 

↑ Terug naar boven

 


 

Het produceren van hoog kwalitatieve medicijnen bij Sandoz

Sommige dingen kun je gewoonweg niet thuis doen – zoals het produceren van hoog kwalitatieve medicijnen. Daarom zijn wij trots op onze collega’s op onze productielocaties die ondanks de COVID-19 crisis er voor zorgen dat onze fabrieken op volle capaciteit blijven draaien. Zo zorgen zij ervoor dat patiënten toegang houden tot hoogwaardige medicijnen en dragen bij aan de verbetering en verlening van miljoenen levens wereldwijd.

Miljoenen patiënten wereldwijd zijn afhankelijk van Sandoz en Novartis voor hun medicijnen, die ze zowel voor, tijdens als na de COVID-19 crisis nodig hebben.

Dit geldt ook voor patiënten die Sandoz biosimilars nodig hebben, die voor een groot deel geproduceerd worden op onze productielocatie in Kundl/Schaftenau in Oostenrijk.

Hoe zij dat doen? Kijk onderstaande video.

 

×

Medical Information Request

×

Ask Speakers