Samen Slimmer

Sandoz biedt biosimilars en generieke geneesmiddelen voor een betaalbare en kwalitatieve zorg. Zorg waarmee we bijdragen aan het verbeteren en verlengen van levens van patiënten. Levens die onlosmakelijk zijn verbonden met milieu en maatschappij, met duurzaamheid.

Toekomstbestendige zorg vraagt vandaag al om slimme oplossingen. Daarom moeten we slim zijn. Samen slimmer.


Congresagenda

Congressen leiden tot kennis- en ideeënuitwisseling en geven de nieuwste inzichten.
Sandoz ontmoet u graag op een van de volgende congressen.

Jaarcongres Reumatologie 
Datum en locatie: 10 mei 2022, Postillion Hotel Bunnik 
Tijd: 08.30 uur - 16.15 uur 

Op dinsdag 10 mei 2022 organiseert V&VN-reumatologie in samenwerking met de NHPR het Jaarcongres Reumatologie. 

Het Jaarcongres Reumatologie is speciaal georganiseerd voor reumatologie verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, podotherapeuten en onderzoekers. In de ochtend zijn er vier plenaire sessies met deskundige sprekers gepland. In de middag volgen workshoprondes, met een keuze uit zes verschillende onderwerpen. 

Het Verpleegkundig Specialisten Register, NAPA, KRF NL en Kwaliteitsregister V&V hebben 5 accreditatiepunten voor dit congres toegekend.

 

Naar website V&VN

Bijwerking melden?

 
Neem dan contact met ons op via:

 
[email protected]

De voordelen van een account

Maak in slechts een minuutje een account aan en krijg onbeperkt toegang tot nieuws en evenementen, nascholingen, ondersteunende materialen en nog veel meer!

 
Account aanmaken

 

 

Verder op de agenda

Woensdag 14 en donderdag 15 september
Digestive Disease Days Najaar

Donderdag 15 september
NVR Najaarsdagen

Donderdag 6 en vrijdag 7 oktober
V&VN VS Jaarcongres 2022


Mens, milieu en maatschappij 

Sandoz streeft naar betaalbare en kwalitatieve zorg, die de levens van patiënten verbetert en verlengt. Levens die onlosmakelijk zijn verbonden met duurzaamheid. Gezonde mensen leven immers in een gezonde omgeving. Mens, milieu en maatschappij stellen wij daarom voorop.

Lees meer over mens, milieu en maatschappij 

Ondersteuning en educatie 

Sandoz biedt de best mogelijke ondersteuning aan zorgverleners en hun patiënten. Bijvoorbeeld in de vorm van patiëntmaterialen en voorlichting. Ook ondersteunen wij educatie over de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Sandoz: meer dan biosimilars alleen. 

Lees meer onze ondersteuning en educatie 

Toekomstbestendige zorg

Biosimilars zijn net als generieke geneesmiddelen een voordelig en kwalitatief aantrekkelijk antwoord op de vraag naar medicijnen. Dankzij onze biosimilars verbetert Sandoz de toegankelijkheid en de betaalbaarheid van de zorg. En maken we haar toekomstbestendig, voor iedereen.

Lees meer over  toekomstbestendige zorg


De voordelen van een account

Met een account op ons zorgverlenersplatform krijgt u onbeperkt toegang tot nieuws en evenementen, nascholingen, ondersteunende materialen en nog veel meer! Maak daarom in slechts een minuutje een account aan.

 

Account aanmaken

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste introducties, patiëntenmaterialen en nascholingen?

Wij informeren u graag, maar hebben hiervoor uw toestemming nodig. Dit kunt u heel eenvoudig aangeven in ons toestemmingsformulier.

 

Naar toestemmingsformulier

 

 

NL2204226886
×

Medical Information Request

×

Ask Speakers