• Beter doen. Om de kwaliteit van leven te verbeteren.
    Beter doen.
    Om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Wij zijn Sandoz en we ondersteunen u graag bij de behandeling van Inflammatory Bowel Disease (IBD).

Bent u bekend met de biosimilars van Sandoz voor de behandeling van IBD? Adalimumab en infliximab van Sandoz (Hyrimoz® en Zessly®) worden al jaren gebruikt bij de behandeling van IBD. Daarnaast ontwikkelen wij ondersteunende (educatie)materialen, zoals de infographic ‘Leefstijltips voor IBD-patienten’.


 

Ontmoet ons op DDD Online!

Ontmoet ons op DDD Online!

Maak kennis met Sandoz tijdens het virtuele Digestive Disease Days-congres op 8 en 9 september. Onze accountmanagers zitten klaar in de chatroom op onze webpagina op het sponsorplatform van DDD Online. Zij gaan graag met u in gesprek over hoe Sandoz u en uw patiënt beter kan ondersteunen.

Leefstijltips voor IBD-patiënten

Leefstijltips voor IBD-patiënten

Ter ondersteuning van de behandeling van IBD ontwikkelen wij momenteel een infographic met leefstijltips. Deze kunt u binnenkort in de shop bestellen. Tijdens DDD Online vertellen wij u er graag meer over. Wilt u een bericht ontvangen als de infographic beschikbaar is?
Laat dan uw e-mailadres achter. 

Over Sandoz

Over Sandoz

Sandoz is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van generieke geneesmiddelen en biosimilars en wil een leidende rol spelen in het verbeteren van de wereldwijde beschikbaarheid van geneesmiddelen. Bij Sandoz staan mens en omgeving op één. Dat zie je terug in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid.

Producten

Producten

Voor de behandeling van Inflammatory Bowel Disease (IBD) hebben wij twee biosimilars in ons assortiment, Hyrimoz® (adalimumab) en Zessly® (infliximab).

NL2107264056
×

Medical Information Request

×

Ask Speakers