Ondersteuning en educatie

Zorg voor iedereen betekent ook ondersteuning bieden aan patiënt én zorgverlener. Bij de inzet van biosimilars en generieke geneesmiddelen kunt u rekenen op onze ondersteuning. Wij werken hierbij samen met de Stichting Voorlichters Gezondheid en zijn lid van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden. En samen met u ontwikkelen wij initiatieven voor de verbetering van gezondheidsvaardigheden van uw patiënten en helpen wij informatie begrijpelijk over te dragen.

Sandoz, met elkaar, voor elkaar.


 

 

Webshop

Ga naar onze webshop voor het bekijken en bestellen van meer ondersteunende materialen.

Naar webshop

Sandoz patiëntenmaterialen
Sandoz ontwikkelt veel ondersteunende patiëntenmaterialen. Zoals bijvoorbeeld de Hyrimoz startgids of de ‘divi’s’: animatievideo’s die het gebruik van onze biosimilars op een begrijpelijke manier uitleggen. Bekijk de materialen in onze shop of neem contact op met uw accountmanager.

Demonstratiekit Hyrimoz® (adalimumab) en / of Erelzi® (etanercept)
De demonstratiekit kunt u gebruiken bij de uitleg over het gebruik van Hyrimoz of Erelzi aan uw patiënten. Bent u al in het bezit van een demonstratiekit, maar is deze aan vervanging toe, dan kunt u ook een nieuwe aanvragen.

Webinar Biosimilars
Wilt u meer weten over de verschillen en overeenkomsten tussen biologicals en biosimilars?
Wij organiseren graag een Webinar Biosimilars voor u en uw collega’s


Mens, milieu en maatschappij 

Sandoz streeft naar betaalbare en kwalitatieve zorg die bijdraagt aan het verbeteren van levens. Levens die onlosmakelijk zijn verbonden met duurzaamheid. Mensen leven immers prettiger in een gezonde omgeving. Mens, milieu en maatschappij stellen wij daarom voorop.

Lees meer over mens, milieu en maatschappij 

De wereld een beetje beter maken

Overal ter wereld staat zorg onder druk. Biosimilars verlagen die druk. Ze leveren besparingen op, waardoor we als maatschappij de zorg kunnen verbeteren. En zo de wereld een beetje beter kunnen maken.

Lees meer over  toekomstbestendige zorg


Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste introducties, patiëntenmaterialen en nascholingen?

Wij informeren u graag, maar hebben hiervoor uw toestemming nodig. Dit kunt u heel eenvoudig aangeven in ons toestemmingsformulier.

 

Naar toestemmingsformulier

 

 

 

NL2208187754
×

Medical Information Request

×

Ask Speakers